Kims Keuze - juni 2017

U heeft me verrast! Blij verrast! De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is nu zo’n anderhalve maand bezig en ik vind het erg leuk om te kijken welke voorstellingen bij u in de smaak vallen.

Dat cabaret populair is in de Zaanstreek, is geen verrassing. De voorstellingen van Bert Visscher, NUHR, Van der Laan en Woe, Ton Kas, Ali B., Richard Groenendijk, Jandino, Dolf Jansen, Paulien Cornelisse en Harrie Jekkers lopen zoals verwacht hard (maar zijn nog niet uitverkocht!). U gaat ook graag naar The Analogues, Nick en Simon, OG3NE, Boudewijn de Groot & Hennie Vrienten en Huub van der Lubbe. Ook dit is niet heel onverwacht.

Maar u blijkt ook massaal naar The Incredible Dr Pol te gaan! De dierenarts van National Geographic komt naar het Zaantheater. Het leek mij heel leuk, maar ik was benieuwd of u dit met mij eens bent. En jawel, de kaartverkoop loopt storm! Ook heeft u mij verrast door veelvuldig voor Carmen te kiezen, de favoriete opera van Tania Kross die zij in oktober bij ons komt spelen. Ik vind het belangrijk om dit soort mooie, nieuwe voorstellingen in het Zaantheater te presenteren en ben heel blij dat u dit avontuur met mij aangaat! Ook ben ik blij met de vele kaarten die al verkocht zijn voor Machine de Cirque, een spectaculaire Canadese circusvoorstelling. Een onbekend gezelschap, dus ik ben blij verrast met de grote vraag naar kaarten. Fijn dat ik ú kan verrassen met mooie, nieuwe, nog onbekende producties en fijn dat u míj blij verrast door het avontuur aan te gaan!