Kims Keuze - december 2016

Goede voornemens

De foyer van het Zaantheater is versierd met mooie kerstbomen en ik ruik buiten overal de oliebollenkramen. Het is weer tijd voor het maken van goede voornemens. Niet meteen zuchten, want niet alle goede voornemens hoeven vervelend te zijn! Het zou bijvoorbeeld een goed voornemen kunnen zijn om uw partner met een avondje uit te verrassen. Samen naar leuk cabaret, bijvoorbeeld Vrijdag en Sandifort, Ronald Snijders of Emilio Guzman, of met elkaar naar het komische toneelstuk Hart tegen Hart met Richard Kemper. Dan is een goed voornemen helemaal zo vervelend nog niet!

Misschien is uw goede voornemen wel om eens met uw (klein)kinderen naar het theater te gaan. Met de kleintjes kunt u volgende week al naar Woezel & Pip, en met de groters is Snorro van het Ro Theater een echte aanrader. Of u denkt: in het nieuwe jaar moet ik mijn ouders eens een avond mee uit nemen. Wat dacht u van de musical Hair, het Zaans Show Orkest, de nieuwe komedie van Jon van Eerd of Theater van het Sentiment? Een vriendinnenavond plannen in 2017? Kom dan gezellig met elkaar naar Yentl en de Boer, Karin Bloemen, Opvliegers in de sneeuw of Powervrouwen.

Ach ja, bij elk goed voornemen weet ik wel een voorstelling te bedenken! Zit uw voorstelling hier nou niet bij, dan kunt u mij mailen voor een advies op maat. Ik raad u graag een voorstelling aan die bij ú en uw goede voornemen pas. Mail naar info@zaantheater.nl met mijn naam erbij, dan krijgt u een mail van mij terug. Dat beloof ik. Dat is dan weer míjn goede voornemen!