Kaartverkoop

Kaartverkoop via internet

Via deze website kunt u 24 uur per dag tickets bestellen. Tickets bestellen via onze website kost € 2,50 administratiekosten per bestelling wanneer u kiest voor e-tickets. Wilt u uw tickets opgestuurd krijgen, dan betaalt u € 2 portokosten extra, dus in totaal € 4,50. Indien een voorstelling plaatsvindt binnen zeven dagen sturen wij de tickets niet meer op. U kunt deze dan op de dag van de voorstelling ophalen aan de kassa. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Hier treft u een handleiding voor kaartverkoop via deze website.

Telefonische kaartverkoop

U kunt er ook voor kiezen om kaarten telefonisch te bestellen en bij de kassa op te halen. 

Openingstijden kassa

De kassa van het Zaantheater is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en telefonisch bereikbaar op 075 – 6 555 333 of kaartverkoop@zaantheater.nl. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via 075 6 555 345 of info@zaantheater.nlWanneer er ’s avonds een voorstelling is, is de kassa vanaf 18.30 uur geopend tot de start van de voorstelling geopend. Bij voorstellingen op zaterdag en zondag is de kassa een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Pin-only
Bij de kassa, bij de portier, bij de buffetten en ook in het restaurant kunt u alleen met een pinpas betalen. Wij accepteren geen cash geld. Dit is voor uw en onze veiligheid.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Indien u speciale verzoeken heeft zoals een rolstoelplaats of hoortoestellen, kunt u alleen via de kassa van het Zaantheater tickets bestellen. Het Zaantheater beschikt over verschillende faciliteiten voor mindervaliden. Meer over deze faciliteiten leest u hier.

Gereserveerde tickets binnen 14 dagen afhalen

Telefonisch gereserveerde tickets kunt u binnen 14 dagen na reservering afhalen bij de receptie van het Zaantheater. Vindt uw reservering plaats binnen 14 dagen voor de voorstelling, dan kunt u de kaarten tot een half uur voor aanvang van de voorstelling ophalen. Niet opgehaalde tickets worden vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling vrijgegeven voor de verkoop.

Bent u verhinderd?

Dan kunt u uw tickets teruggeven. De tickets dienen uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de voorstelling in het bezit te zijn van het Zaantheater. U ontvangt dan van ons een tegoedbon. Deze tegoedbon is tot twee jaar na datum van uitgifte geldig. Het is de directie altijd voorbehouden om wijzigingen in het huisreglement toe te passen.
NB: in enkele gevallen kunnen tickets niet worden teruggegeven.

Heeft u griepklachten?

Mocht u last hebben van griepklachten dan kunt u tot 12 uur op de dag van de voorstelling uw kaarten teruggeven. U krijgt dan van ons een tegoedbon die u bij een volgende bestelling kunt gebruiken.

Heeft u geen tickets en is de voorstelling uitverkocht?

Houd dan vooral deze website in de gaten. De kans is groot dat er nog tickets worden teruggegeven. U kunt ook altijd bij de kassa informeren of er nog tickets zijn vrijgekomen. Het loont vaak de moeite om op de avond van de voorstelling naar het theater te komen.

Korting

Jeugd- en jongerenprijzen:
Iedereen t/m 21 jaar en in het bezit van een CJP cultuurkaart krijgt € 2,50 korting op de eerste en tweede rang (de j. prijs). Enkele voorstellingen zijn uitgezonderd. Bij sommige voorstellingen geldt een speciale jeugdprijs en is de korting groter. 

50% lastminute korting voor jongeren:

Jongeren tussen de 12 en 30 jaar mogen bovendien met 50% lastminute-korting naar niet-uitverkochte voorstellingen. Reserveren is niet mogelijk, een ticket kopen kan op de dag van de voorstelling aan de kassa of online met de promotiecode 'jongerdan30'.

Algemene bezoekersvoorwaarden

In het Zaantheater gelden de algemene bezoekersvoorwaarden van de bij de VSCD aangesloten theaters en concertzalen. Het is de directie altijd voorbehouden om wijzigingen in het huisreglement toe te passen.