Jubileumvoorstelling Zaantheater 20 jaar

Herinnert u zich Zaans Vuur nog, de grootse, feestelijke jubileumvoorstelling met heel veel Zaankanters ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van het Zaantheater in 2013? In december 2018 bestaat het Zaantheater 20 jaar en dat gaan we vieren met net zo’n grootse productie. We gaan in de donkere dagen voor kerst van De Notenkraker een muziektheaterspektakel maken met Zaanse dansers, Zaanse dansscholen, Zaanse spelers, een groot koor en professionele acteurs. De regie is net als bij Zaans Vuur in handen van Bruun Kuijt en Wiske Sterringa heeft weer een mooi script geschreven.

Crowdfunding
Zaans Vuur is vier jaar geleden mogelijk gemaakt door de bijdrage van maar liefst 590 donateurs. Daar waren we heel blij mee, want zonder hen was Zaans Vuur er niet geweest. Ook voor De Zaanse Notenkraker kunnen we niet zonder donateurs. Daarom zijn we een crowdfunding-campagne gestart. 

We hopen van harte dat u ons wilt helpen de Zaanse Notenkraker mogelijk te maken. Wij beloven er een sprankelend, feestelijk muziektheaterspektakel van te maken met bijna 200 mensen op het toneel en de hele Zaanstreek in de zaal! 

Wilt u ook donateur worden? Daar krijgt u natuurlijk ook iets voor terug:

- Bij € 5 per maand (of € 60 in één keer) krijgt u 2 kaarten voor De Zaanse Notenkraker voor de helft van de prijs (7,50 + 3,50)
- Bij  €7,50 per maand (of € 90 in één keer) krijgt u 3 kaarten voor De Zaanse Notenkraker voor de helft van de prijs (7,50 + 3,50)
- Bij € 10 per maand (of € 120 in één keer) krijgt u 2 vrijkaarten voor De Zaanse Notenkraker voor een dag naar keuze (ter waarde van 15 + 3,50)

De voorstelling wordt gespeeld van 11 t/m 16 december 2018. We hopen van harte dat u ons wilt helpen de Zaanse Notenkraker mogelijk te maken. Wij beloven er een sprankelend, feestelijk muziektheaterspektakel van te maken met bijna 200 mensen op het toneel en de hele Zaanstreek in de zaal!

Download het machtigingsformulier.

Audities en oproepen
Op dit moment zijn we druk bezig met het samenstellen van de professionele cast én we zijn heel druk met het verzamelen van geld om De Zaanse Notenkraker te kunnen maken. In het voorjaar houden we audities voor fysiek ingestelde spelers, gaan we het koor samenstellen en de kostuumploeg. Natuurlijk houden we u hiervan op de hoogte.