Cadeaucards

Soms zijn er momenten dat u iemand wilt verrassen, feliciteren of bedanken. Theater is voor iedere gelegenheid het mooiste cadeau. Theater laat immers niemand onberoerd!

Bij het Zaantheater kunt u twee verschillende soorten cadeaucards kopen:
– de Zaantheater Cadeaucard
– de landelijke Podium Cadeaukaart

De Zaantheater Cadeaucard kunt u vanaf € 5 laten opwaarderen naar een voor u gewenst bedrag. U ontvangt de kaart in een gratis cadeauverpakking. U kunt deze cadeaucards gebruiken voor alle voorstellingen in het Zaantheater. De Zaantheater Cadeaucard is enkel via de kassa van het Zaantheater verkrijgbaar. De kassa van het Zaantheater is maandag t/m vrijdag geopend van van 09.00 tot 17.00 uur.
NB:
– U kunt met de Zaantheater cadeaucard geen drankjes in de pauze en na de voorstelling betalen.
– Wanneer het bedrag niet volledig is besteed ontvangt u een tegoedbon voor de restwaarde van de Cadeaucard.

De Podium Cadeaukaart is de landelijke cadeaukaart voor theater- en concertbezoek. De Podium Cadeaukaart wordt geleverd in een feestelijke envelop. Tegen een klein extra bedrag is een stijlvol fluwelen doosje verkrijgbaar. De Podium Cadeaukaart is verkrijgbaar bij het Zaantheater, via www.podiumcadeaukaart.nl, bij de VVV en bij de ANWB. Kijk voor meer informatie op www.podiumcadeaukaart.nl.

De Zaanse Cadeaubon is een cadeaubon die door de Gemeente Zaanstad wordt verstrekt aan mantelzorgers. Deze cadeaubon wordt uitgegeven in waarden van € 10 en € 20. Het Zaantheater is acceptant van de Zaanse Cadeaubon. Er wordt op deze cadeaubon geen contant geld teruggegeven. U kunt met de Zaantheater cadeaucard geen drankjes in de pauze en na de voorstelling betalen.

Tegoedbonnen

Bij verhindering kunt u tot zeven dagen voor aanvang van de voorstelling uw theaterkaartjes teruggeven. U ontvangt dan van ons een tegoedbon.

Tegoedbonnen en cadeaucards bij een internetbestelling

U kunt bij een internetbestelling tegoedbonnen van het Zaantheater, Zaantheater Cadeaucards, Podium Cadeaukaarten en VVV-cadeaubonnen verzilveren tot maximaal het aankoopbedrag van uw bestelling.

Bij de Podium Cadeaukaart kunt u de kaart direct online besteden. U kiest bij betaling voor de betaalmethode ‘Podium Cadeaukaart’ en verzilvert hiermee uw kaart. Houdt u nog een restbedrag over, dan kunt u dit bedrag betalen via Ideal of met een creditcard.

De overige cadeaukaarten kunt u op de volgende manier verzilveren: stuur binnen 14 dagen na uw bestelling uw tegoedbon of cadeaukaart op naar de receptie van het Zaantheater. Voeg een kopie van uw bestelbevestiging bij met daarop uw naam, volledige adresgegevens en (IBAN)bankrekeningnummer. Het tegoed wordt dan zo spoedig mogelijk aan u overgemaakt.