Kaartverkoop

Kaartverkoop via internet

Via deze website kunt u 24 uur per dag tickets bestellen. Tickets bestellen via onze website kost € 2,50 per bestelling. U kunt kiezen voor e-tickets (geen extra kosten) of het laten opsturen van de tickets per post (€ 2 extra per bestelling). Indien een voorstelling plaatsvindt binnen zeven dagen sturen wij de tickets niet meer op. U kunt deze dan op de dag van de voorstelling ophalen aan de kassa.

Kaartverkoop in het theater

De kaartverkoopbalie in het theater is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 20.15 uur.
Wanneer er ’s avonds geen voorstelling is, is de kaartverkoopbalie tot 17.00 uur geopend.
Bij voorstellingen op zaterdag, zondag en maandag is de kassa één uur voor aanvang geopend.

Let op: de kassa is dinsdag 4 juli gesloten.

Telefonische kaartverkoop

U kun telefonisch tickets reserveren bij de kassa van het Zaantheater. De kassa is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 19.30 uur op 075 6 555 333. 
Wanneer er ’s avonds geen voorstelling is, is de kassa bereikbaar tot 17.00 uur.

Speciale verzoeken:
Indien u speciale verzoeken heeft zoals een rolstoelplaats, kunt u alleen via de kassa van het Zaantheater tickets bestellen.

Administratiekosten

Als u kaarten koopt via onze website betaalt u € 2,50 administratiekosten. U kunt daarna zelf uw e-tickets uitprinten. 
Wilt u uw tickets opgestuurd krijgen, dan betaalt u € 2,00 portokosten extra, dus in totaal € 4,50.

Gereserveerde tickets binnen 14 dagen afhalen

Telefonisch gereserveerde tickets kunt u binnen 14 dagen na reservering afhalen bij de receptie van het Zaantheater. Vindt uw reservering plaats binnen 14 dagen voor de voorstelling, dan kunt u de kaarten tot een half uur voor aanvang van de voorstelling ophalen. Niet opgehaalde tickets worden vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling vrijgegeven voor de verkoop.

Bent u verhinderd?

Dan kunt u uw tickets teruggeven. De tickets dienen uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de voorstelling in het bezit te zijn van het Zaantheater.
U ontvangt dan van ons een tegoedbon. Deze tegoedbon is tot twee jaar na datum van uitgifte geldig. 

Heeft u geen tickets en is de voorstelling uitverkocht?

Houd dan vooral deze website in de gaten. De kans is groot dat er nog tickets worden teruggegeven. 
U kunt ook altijd bij de kassa informeren of er nog tickets zijn vrijgekomen. Het loont vaak de moeite om op de avond van de voorstelling naar het theater te komen.

Korting

Jeugd- en jongerenprijzen:
Iedereen t/m 21 jaar krijgt € 2,50 korting op de eerste en tweede rang (de j. prijs). Enkele voorstellingen zijn uitgezonderd. Bij sommige voorstellingen geldt een speciale jeugdprijs en is de korting groter. 

50% lastminute korting voor jongeren:

Jongeren tussen de 12 en 30 jaar mogen bovendien met 50% lastminute-korting naar niet-uitverkochte voorstellingen. Reserveren is niet mogelijk, een ticket kopen kan alleen aan de kassa op de dag van de voorstelling.

BGL VIP-kaart: Het Zaantheater hanteert ook een korting voor houders van de BGL VIP-kaart. Deze korting van € 2,50 is geldig op voorstellingen met een jongerenprijs.

Bieb-pas: Bent u lid van de Bieb? Dan krijgt u op vertoon van uw Bieb-pas € 2,50 korting op de eerste en tweede rang, enkele voorstellingen uitgezonderd.