Kaartverkoop

Kaartverkoop via internet

Via deze website kunt u 24 uur per dag tickets bestellen. Tickets bestellen via onze website kost € 2,50 per bestelling wanneer u kiest voor e-tickets. U kunt ook kiezen om uw kaarten op te laten sturen per post, dit kost € 4,50 per bestelling. Indien een voorstelling plaatsvindt binnen zeven dagen sturen wij de tickets niet meer op. U kunt deze dan op de dag van de voorstelling ophalen aan de kassa. Hieraan zitten geen extra kosten verbonden.

Kaartverkoop in het theater

De kaartverkoopbalie in het theater is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, bij avondvoorstellingen tot aanvang van de voorstelling.
Op zaterdag en zondag vanaf een uur voor aanvang tot aanvang van de voorstelling.

Pin-only

U kunt bij het Zaantheater alleen met een pinpas betalen. Wij accepteren geen cash geld. Dit voor uw en onze veiligheid.

Telefonische kaartverkoop

U kun telefonisch tickets reserveren bij de kassa van het Zaantheater. De kassa is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op 075 6 555 333. Bij avondvoorstellingen tot aanvang van de voorstelling. Op zaterdag en zondag vanaf een uur voor aanvang tot aanvang van de voorstelling.

Speciale verzoeken:
Indien u speciale verzoeken heeft zoals een rolstoelplaats, kunt u alleen via de kassa van het Zaantheater tickets bestellen.

Administratiekosten

Als u kaarten koopt via onze website betaalt u € 2,50 administratiekosten. U kunt daarna zelf uw e-tickets uitprinten. 
Wilt u uw tickets opgestuurd krijgen, dan betaalt u € 2 portokosten extra, dus in totaal € 4,50.

Gereserveerde tickets binnen 14 dagen afhalen

Telefonisch gereserveerde tickets kunt u binnen 14 dagen na reservering afhalen bij de receptie van het Zaantheater. Vindt uw reservering plaats binnen 14 dagen voor de voorstelling, dan kunt u de kaarten tot een half uur voor aanvang van de voorstelling ophalen. Niet opgehaalde tickets worden vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling vrijgegeven voor de verkoop.

Bent u verhinderd?

Dan kunt u uw tickets teruggeven. De tickets dienen uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de voorstelling in het bezit te zijn van het Zaantheater. U ontvangt dan van ons een tegoedbon. Deze tegoedbon is tot twee jaar na datum van uitgifte geldig. 
NB: in enkele gevallen kunnen tickets niet worden teruggegeven.

Heeft u geen tickets en is de voorstelling uitverkocht?

Houd dan vooral deze website in de gaten. De kans is groot dat er nog tickets worden teruggegeven. 
U kunt ook altijd bij de kassa informeren of er nog tickets zijn vrijgekomen. Het loont vaak de moeite om op de avond van de voorstelling naar het theater te komen.

Korting

Jeugd- en jongerenprijzen:
Iedereen t/m 21 jaar krijgt € 2,50 korting op de eerste en tweede rang (de j. prijs). Enkele voorstellingen zijn uitgezonderd. Bij sommige voorstellingen geldt een speciale jeugdprijs en is de korting groter. 

50% lastminute korting voor jongeren:

Jongeren tussen de 12 en 30 jaar mogen bovendien met 50% lastminute-korting naar niet-uitverkochte voorstellingen. Reserveren is niet mogelijk, een ticket kopen kan op de dag van de voorstelling aan de kassa of online met de promotiecode 'jongerdan30'.

BankGiro Loterij VIP-KAART:
Met de BankGiro Loterij VIP-KAART laat de BankGiro Loterij haar deelnemers ervaren wat zij mede mogelijk maken door mee te spelen. De VIP-KAART biedt gratis toegang tot 50 Nederlandse topmusea, kans op toegang tot exclusieve culturele evenementen en tot wel 50% korting op vele andere vormen van cultuur zoals theater, musical, festivals en concerten. Bij het Zaantheater krijgen VIP-KAARThouders 25% korting op 11 geselecteerde voorstellingen. Kijk op de site voor meer informatie.

Bieb-pas: Bent u lid van de Bieb? Dan krijgt u op vertoon van uw Bieb-pas € 2,50 korting op de eerste rang, enkele voorstellingen uitgezonderd.