De Deal

Tussen de 13 en 20 jaar oud?
Sluit een Deal met het Zaantheater en ga mee op avontuur!

Lachen, huilen, van je stoel vallen van verbazing, meegesleept worden door de muziek of het verhaal, kortom: iets bijzonders beleven. In het theater kan dat. Alles gebeurt live, vlak voor je neus. Daarom is elke theatervoorstelling uniek. Laat je verleiden door de magie van theater. Maak het mee en probeer het uit!

Ben je tussen de 13 en 20 jaar? Dan kun je bij het Zaantheater een Deal sluiten. Voor slechts € 25 krijg je een pakket van verrassende, grappige of bijzondere voorstellingen. Naar (bijna) elke voorstelling mag je gratis een vriend(in) meenemen. Ook is er bij sommige voorstellingen een extra activiteit zoals een nagesprek of een meet & greet.

Op 21 januari is de nieuwe Deal van start gegaan met daarin de volgende voorstellingen:

Zaterdag 21 januari 2017: Populaire jongerenmusical tijdens het BankGiro Loterij Theaterweekend
Welke musical dit is, blijft nog even een verrassing: op 20 december wordt de titel bekend. Voor aanvang is er een interview met de acteurs en na afloop kun je met ze op de foto.

Dinsdag 7 maart 2017: Danstheater AYA & DOX – Guerrilla
Deze twee topjongerengezelschappen nemen je mee in een rollercoaster van prikkelende dans, theatrale scènes en uitdagende teksten.

Donderdag 30 maart 2017: Toneelmakerij – LEAR
De klassieker van Shakespeare wordt door De Toneelmakerij als realitysoap op het toneel gebracht. Overal camera’s, nergens privacy…

Zaterdag 8 april 2017: Unforgettable – One Night in Manhattan
Waan je met deze bruisende dansvoorstelling in het swingende New York van de vorige eeuw.

Woensdag 24 mei 2017: Yamato – Chousensha / Challengers
De Japanse drummers van Yamato gebruiken hun hele lichaam en ziel voor elke slag. Een overweldigend percussiespektakel!

Wil je de Deal sluiten?
Voor deze 'Deal' is de inschrijving gesloten. Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe Deals of je alvast aanmelden voor de volgende? Stuur dan een mail met je naam, adres, geboortedatum, hobby’s, school en klas naar Nadine Kokkelkoren: nkokkelkoren@zaantheater.nl. Zet er ook bij waarom je graag de Deal wilt sluiten. Wil je meer informatie? Bel naar 075-6555323. Wees er snel bij, want vol = vol!