Cultuurkaart

Natuurlijk kun je voorstellingen bij het Zaantheater met je Cultuurkaart betalen. Als je wilt betalen met je Cultuurkaart, kun je telefonisch reserveren of direct naar de kassa komen om de kaarten te kopen. Je kunt dus niet via deze website met de Cultuurkaart betalen. Het telefoonnummer van de kassa is 075 - 65553333

Geld voor iedereen in het VO!
Doet je school mee aan de Cultuurkaart? Dan kunnen zij ervoor kiezen om het geld collectief te besteden óf naar eigen keuze van de leerlingen. Op www.cultuurkaart.nl vind je meer informatie, ook over je saldo. Als er € 5 op je Cultuurkaart staat en een kaartje kost € 13,50, dan is het ook mogelijk om de rest van het bedrag contant te betalen.

CJP-pas = korting! 
Zit je niet meer op school, maar wil je toch korting? Koop een CJP-pas! Met een CJP-pas krijg je korting op bijna alle voorstellingen in het Zaantheater! Je kan lid worden van CJP tot je dertigste. Nog geen lid? Koop dan nu een CJP-pas via de website van CJP.

50% last minute-korting
In het Zaantheater krijgt iedereen tussen de 12 en 30 jaar op de dag zelf 50% korting op niet-uitverkochte voorstellingen! Reserveren is niet mogelijk en de korting is niet geldig op reeds gekochte kaarten.