Jongeren

Een theatervoorstelling is uniek. Elke avond spelen de acteurs, dansers en/of zangers hun voorstelling voor een ander publiek in een ander theater. Alles gebeurt live, vlak voor je neus. Laat je verleiden door de magie van theater. Maak het mee en probeer het uit! Ben je onder de 22 jaar en/of heb je een Cultuurkaart of CJP-pas? Dan kan je kaarten voor de jongerenprijs bestellen. Iedereen tussen de 12 en 29 jaar krijgt bovendien 50% lastminutekorting, vanaf een uur voor aanvang! Reserveren is niet mogelijk en deze korting is niet geldig op reeds gekochte kaarten.

Ter introductie van de lastminute-actie bieden wij alle jongeren tussen de 12 en 29 jaar eenmalig de kans om wel van tevoren te boeken. Zo kun je bij de voorstelling ‘Indecent Proposal’ op donderdag 1 december met Matteo van der Grijn, Roos van Erkel en Chris Tates nu alvast je kaarten met 50% korting bestellen. Ga naar de voorstelling op onze website, vul bij het bestellen kortingscode ’30actie’ in en ontvang gelijk de korting. Deze korting is ook aan de kassa te verkrijgen.

Weet je uit het aanbod niet wat je moet kiezen? Sluit dan een Deal met ons en koop een pakket voorstellingen en extra activiteiten (bv. workshop, nagesprek of meet & greet) voor slechts € 25. Naar elke voorstelling mag je gratis iemand meenemen! Wees er snel bij, want op=op.

Heb je vragen over de Deal of over een voorstelling? Neem contact op met Heleen van Halsema: hvanhalsema (@zaantheater.nl) of 075-6555325.