TheaterReporters

De TheaterReporters zijn kinderen van Zaanse basisscholen uit groep 6, 7 of 8. Elke school uit de Zaanstreek mag twee Reporters afvaardigen. De Reporters bezoeken af en toe een voorstelling in het Zaantheater. Na afloop schrijven ze thuis een kort verslag. Om dit verslag te kunnen schrijven, mogen de Reporters gratis de voorstelling bezoeken! Soms is er ook nog een extra activiteit voorafgaand aan de voorstelling waar de Reporters aan mee kunnen doen, zoals een workshop of een activiteit in de foyer.

In het schooljaar 2016-2017 doen de volgende scholen mee: OBS De Harpoen, OBS De Overhaal, RKB Paus Joannes, ICBS Het Koraal, ICBS De Vuurvogel, CBS De Rank, OBS De Dijk West, OBS Hannie Schaft, OBS De Voorzaan, OBS De Zoeker, RKBS Willibrord, OBS De Eendragt, RKBS De Rietvink, OBDS Ayundo, OBS de Meander, RKBS de Regenboog, OBS de Wagemaker, Basisschool Et Buut en CBS Het Baken,.

Neem voor meer informatie over de Reporters contact op met Nadine Kokkelkoren: nkokkelkoren@zaantheater.nl of 075-6555323.