(Win)acties

Oktober Familiemaand winacties

Tina de Musical

Op zondag 22 oktober gaat Tina de Musical (8+), gebaseerd op het favoriete meidenmagazine Tina, in première in het Zaantheater. Tina de Musical wordt een vrolijke, muzikale romcom voor het hele gezin én Ridder van Kooten, Theun Plantinga en Mylène & Rosanne spelen mee. Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet en kun je ze in levenden lijve ontmoeten. Tijdens het Kinderboekenweekfeest maak je kans op een Tina Goodiebag en speciaal voor de première zijn wij op zoek naar vloggers. Bekijk de oproep. 

Furtjuh Live

Op vrijdag 27 oktober komt Furtjuh Live naar het Zaantheater: één van de grootste YouTube-sterren van dit moment. Met Furtjuh Live brengt hij zijn Youtube-kanaal live naar het theater! Vrijdag 20 oktober zijn de winnaars voor de meet & greet met Furtjuh bekend gemaakt. Aanmelden is niet langer mogelijk. 

Kom naar het Kinderboekenweekfeest en koop kortingskaarten

Het gratis toegankelijke Kinderboekenweekfeest is dit jaar extra feestelijk, want op deze dag krijgt u 10% korting op 5 geselecteerde voorstellingen die later in het seizoen te zien zijn:
Welterusten, Kleine Beer 
- Tina de Musical
 
- Fien & Teun
De Prinses op de Erwt 
- De Familie van Nielie barst van liefde
- N.E.W.S. - een trommeltocht

Bovendien krijgen de eerste 15 kopers van Tina de Musical een Goodiebag cadeau. De korting geldt alleen op 4 oktober, zowel aan de kassa als via onze website. De korting geldt niet op reeds gekochte kaarten en icm andere acties, en alleen op de eerste rang en toprang.