Oproepen

Reporter van het Zaantheater

Als Reporter van het Zaantheater mag je op ontdekking naar voorstellingen en ga je een recensie te schrijven voor de website van het Zaantheater en misschien wel voor in de schoolkrant. Wij kiezen een voorstelling voor je uit die je in een ander theater dan het Zaantheater mag bezoeken en jij mag hier dan samen met je papa of mama gratis naartoe. Je krijgt dan van ons een lijstje met punten waar je zoal op kunt letten en waar je over kunt schrijven. Natuurlijk hoef je niet al deze punten te benoemen en ben je ook vrij zelf toevoegingen te doen. 

Reporters gezocht voor Edward Scharenhand

Op vrijdag 20 oktober staat Edward Scharenhand (8+) in het Zaantheater. Deze voorstelling staat op vrijdag 7 oktober in Theater de Verbeelding in Purmerend en jij kunt hier als reporter bij zijn. Deze actie is afgelopen. 

Vloggers gezocht voor Tina de Musical

Op zondag 22 oktober gaat Tina de Musical in première in het Zaantheater. Speciaal voor deze première zijn wij op zoek naar kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te vloggen bij Tina de Musical. Je mag samen met een vriend of vriendin (of natuurlijk je vader, moeder, oma of opa) de voorstelling bezoeken en na afloop het befaamde trapmoment en eventuele meet & greets filmen. Uiteraard horen we in de vlog natuurlijk ook graag hoe jij de voorstelling hebt ervaren. Wat moet je hiervoor doen? 

1. Meld je aan voor de Theatertroep
2. Stuur een e-mail naar theatertroep@zaantheater.nl waarin je vertelt waarom jij graag wilt vloggen bij Tina de Musical 

Als je bent geselecteerd, ontvang je tijdig van ons bericht en krijg je meer informatie omtrent het vloggen.