Oktober familiemaand: Theater is altijd een feestje!

De zomervakantie zit erop, de scholen zijn weer begonnen en dat betekent dat het nieuwe theaterseizoen ook van start gaat. In oktober zijn er extra veel jeugd- en familievoorstellingen en daarom introduceren we dit jaar Oktober Familiemaand. Er zijn voorstellingen voor kinderen van alle leeftijden, extra activiteiten, een gratis toegankelijk familiefestival, premières, winacties en speciale kortingen. Kom je ook? Theater is altijd een feestje!

De Familiemaand-voorstellingen: 

Zondag 1 oktober - Tg. Winterberg - première Meneertje Meer (3+) 
Woensdag 4 oktober - Kinderboekenweekfeest (4 tot 10 jaar) Gratis toegang! 
Vrijdag 20 oktober - Theater Sonnevanck - Edward Scharenhand (8+)
Zaterdag 21 (voorpremière) en zondag 22 oktober (feestelijke première) - Tina de Musical (8-88 jaar)
Maandag 23 oktober - Theater Terra - Welterusten, Kleine Beer (4+)
Vrijdag 27 oktober - Furtjuh Live 
Zaterdag 28 oktober - N.E.W.S. - een trommeltocht
Zondag 29 oktober - Peuterfestival (1,5 - 4 jaar)

Extra oktober-voordeel kinderfeestjes: 

Natuurlijk kun je ook je kinderfeestje vieren in het Zaantheater. Kom met je vriendjes en/of vriendinnetjes naar je favoriete jeugdvoorstelling en maak het feestje compleet met taart of pannenkoeken en natuurlijk cadeaus. Een kinderfeestje in de kleine zaal kost slechts € 15 per kind inclusief alle extra's.

Speciaal voor Oktober Familiemaand bieden we extra voordeel op kinderfeestjes in de grote zaal. Kom naar Welterusten, Kleine Beer voor € 20* per kind, Furtjuh Live voor € 25* per kind en Tina de Musical € 25**per kind. Ook hierbij geldt dat per vijf kinderen één begeleider gratis mee mag naar de voorstelling. 

Kijk voor meer informatie op de pagina over Kinderfeestjes of neem contact op met Nadine Kokkelkoren (Nkokkelkoren@zaantheater.nl, 075-6 555 323)

* Geldig op 1e rangs kaarten en niet geldig icm andere acties
** Geldig op zaterdag 21 oktober en op 1e rangs kaarten, niet geldig icm andere acties 

De vernieuwde Theatertroep:

De Theatertroep organiseert niet alleen bij bijna elke jeugdvoorstelling vanaf een uur voor aanvang een extra activiteit, vanaf dit seizoen krijg je als lid van de Theatertroep ook een stempelkaart waarmee je kunt sparen voor jeugdvoorstellingen. De stempelkaart blijft onbeperkt geldig en kan dus ook volgend jaar nog worden ingeleverd. Daarnaast genieten de leden van de Theatertroep van speciale aanbiedingen en leuke oproepen. Zo kun je bijvoorbeeld uitgekozen worden als reporter en mag je al voorstellingen bezoeken, vóórdat ze in het Zaantheater te zien zijn. Meld je dus gauw aan!

Geniet van seriekortingen met de Jeugdtheaterserie:

Graag willen we je bij de start van het seizoen attenderen op de Jeugdtheaterserie. Met de Jeugdtheaterserie kun je 3 of 5 voorstellingen kiezen uit een flinke rij avontuurlijke, verbeeldingrijke jeugdvoorstellingen in de kleine zaal en profiteer je van een mooie seriekorting. Kinderen mogen voor slechts € 17,50 naar 3 voorstellingen, volwassenen betalen € 22,50. Bij bestelling van 5 voorstellingen, betalen kinderen € 27,50 en volwassenen € 37,50.