Kinderfeestjes

Een kinderfeestje vieren in het Zaantheater? Dat kan! Kom met vriendjes en vriendinnetjes naar een vrolijke voorstelling en maak het feest compleet met een lekker stukje taart of pannenkoeken versieren. We hangen slingers op en er is ruimschoots de tijd om te zingen voor de jarige en cadeautjes uit te delen. Ook van het Zaantheater krijgt de jarige een cadeautje en voor vertrek mogen alle kinderen een kleine verrassing grabbelen.

Een kinderfeestje bij voorstellingen in de kleine zaal kost slechts € 15 per kind! Dat is inclusief het kaartje voor de voorstelling, taart of pannenkoeken, een cadeautje voor de jarige en een klein cadeautje uit de grabbelton voor de gasten. Per vijf kinderen mag één ouder/begeleider gratis mee naar de voorstelling. Bij bijna alle voorstellingen is een feestje mogelijk, kies maar uit!
Ook vindt bij vrijwel alle jeugdvoorstellingen een extra (knutsel)activiteit plaats: de Theatertroepactiviteit. De jarige job en de gasten zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om aan de activiteit deel te nemen.

Kosten
Bij een voorstelling in de kleine zaal kost een kinderfeestje € 15 per kind (incl. toegangskaartje, taart of pannenkoeken, limonade, een cadeautje voor de jarige en een cadeautje uit de grabbelton voor de gasten).
Bij een voorstelling in de grote zaal betaalt u per kind de toegangsprijs van de voorstelling + € 5,50 per kind voor taart of € 7,50 per kind voor pannenkoeken versieren (allebei inclusief limonade, een verrassing voor de jarige en een klein cadeautje voor zijn/haar gasten).

Per 5 kinderen krijgt een ouder/begeleider van ons een gratis kaartje voor de voorstelling.

Heeft u interesse in een feestje of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Nadine Kokkelkoren: 075-6555323 of nkokkelkoren (@zaantheater.nl).

Voorstellingen kleine zaal

Zondag 19 maart – 14.00 & 16.00 uur
Ila van der PouwDE GVR (6+)

Zaterdag 8 april – 19.30 uur
Het LaaglandJoris & De Drakentemmers (8+)

Vrijdag 21 april – 19.30 uur
Het Filiaal Theatermakers – De Grote illusionist (8+)

Voorstellingen grote zaal

Zondag 23 april – 13.30 en 16.00 uur
Brandweerman Sam Live!Brandweerman Sam redt het Circus (2+)
Kaarten vanaf € 11,75

Vrijdag 28 april – 15.00 & 19.00 uur
Checkpoint (8+)
Kaarten vanaf € 32

Zaterdag 24 juni – 19.30 uur &
zondag 25 juni – 15.00 uur
FluXusCode Monet, de musical (8+)
Kaarten vanaf € 9,75