Kinderfeestje in het Zaantheater

*Helaas is het op dit moment niet mogelijk een kinderfeestje te organiseren in het Zaantheater.*

Een kinderfeestje vieren in het Zaantheater? Kom met vriendjes en vriendinnetjes naar een vrolijke voorstelling en maak het feest compleet met een lekker stukje taart of cakejes versieren. We hangen slingers op en er is ruimschoots de tijd om te zingen voor de jarige en cadeautjes uit te delen. Ook van het Zaantheater krijgt de jarige een cadeautje en voor vertrek mogen alle kinderen een kleine verrassing grabbelen.

Vier je kinderfeestje al voor € 15 per kind

Een verjaardagsfeestje bij voorstellingen in de kleine zaal kost slechts € 15 per kind! Dat is inclusief het kaartje voor de voorstelling, taart of cakejes versieren, limonade, een cadeautje voor de jarige en een klein cadeautje uit de grabbelton voor de gasten. 

Bij een voorstelling in de grote zaal betaalt u per kind de toegangsprijs van de voorstelling + € 7,50 per kind voor taart eten of cakejes versieren (allebei inclusief limonade, een verrassing voor de jarige en een klein cadeautje voor zijn/haar gasten).

Per vijf kinderen mag de begeleider gratis mee! 

In beide gevallen mag per 5 kinderen een ouder/begeleider gratis mee naar de voorstelling. Bij bijna alle voorstellingen is een feestje mogelijk, kies maar uit! 

Ook vindt bij vrijwel alle jeugdvoorstellingen een extra (knutsel)activiteit plaats: de Theatertroepactiviteit. De jarige job en de gasten zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om aan de activiteit deel te nemen.

Speciale Zaantheater-uitnodigingskaarten

Extra leuk is dat Greetz speciaal voor de feestgangers van het Zaantheater een uitnodigingskaartje heeft ontwikkeld. Dus kom je bij ons een kinderfeestje vieren? Dan kun je via de website van Greetz uitnodigingskaarten van het Zaantheater bestellen met natuurlijk de passende voorstelling én de foto van de jarige job. Je hebt twee mogelijkheden:
- liggende uitnodigingskaarten 
- staande uitnodigingskaarten

Heeft u interesse in een feestje of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de kassa: 075-6555333 of info@zaantheater.nl