De Theatertroep

Ben je onder de 12 jaar? Word dan gratis lid van de Theatertroep! De Theatertroep organiseert bij bijna elke voorstelling een extra activiteit:  knutsel een lange neus voorafgaand aan de Efteling-musical Pinokkio, maak de weerwolf-enge-geluiden-tekening bij Dolfje Weerwolfje of zing mee met de leukste musicalliedjes voorafgaand aan Snorro. Elke voorstelling in het Zaantheater is een belevenis!

Als Theatertroeper krijg je een Theatertroep-button. Op vertoon van de button kan je voor de voorstelling begint iets lekkers halen bij de Theatertroep-kraam in de foyer. Ook krijg je regelmatig speciale e-mailnieuwsbrieven met kleurplaten, prijsvragen, spelletjes en speciale Theatertroep-aanbiedingen. Lid worden is gratis en gaat heel eenvoudig: stuur een mail met de naam van het kind, adres en geboortedatum naar theatertroep@zaantheater.nl.

Ook in het nieuwe theaterseizoen zijn er weer ongelooflijk veel jeugdvoorstellingen met allerlei leuke activiteiten georganiseerd door de Theatertroep. Ze staan vermeld bij elke voorstelling.

Tot ziens in het Zaantheater!