De Theatertroep

Ben je onder de 12 jaar? Word dan gratis lid van de Theatertroep! De Theatertroep organiseert bij bijna elke jeugdvoorstelling vanaf een uur voor aanvang een extra activiteit: speel het slimme Landjepik-spel voorafgaand aan Wie Walvis van Blauw Gras, maak een heerlijk bordje vol met alleen maar lekkers bij Eet je bord leeg van de Toneelmakerij of kom spitzen passen en leer coole hiphopmoves bij Grimm van ISH en de Junior Company van het Nationale Ballet. Elke voorstelling in het Zaantheater is een belevenis! 

Als Theatertroeper krijg je een Theatertroep-stempelkaart en regelmatig speciale e-mailnieuwsbrieven met kleurplaten, prijsvragen, spelletjes en speciale Theatertroep-aanbiedingen. Bovendien maak je onderdeel uit van ons jeugdteam waar af en toe iets extra’s voor wordt georganiseerd. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je op de foto gaat voor in de nieuwe brochure van het Zaantheater of dat je als reporter alvast in een ander theater op onderzoek uit mag naar een voorstelling die later bij ons te zien zal zijn.

Wat houdt de Theatertroep-stempelkaart in?
Vul de stempelkaart volledig in en zorg dat je hem meebrengt naar elke voorstelling die je bezoekt in het Zaantheater. Je kunt je kaart bij elke jeugdvoorstelling namelijk af laten stempelen bij de Theatertroepbalie. Is je stempelkaart vol? Dan krijg je iets leuks: denk bijvoorbeeld aan een vrijkaartje voor een voorstelling naar keuze, een rondleiding achter de schermen of een workshop! De stempelkaart blijft geldig tot je lidmaatschap van de Theatertroep afloopt (als je 13 wordt).

Lid worden is gratis en gaat heel eenvoudig via dit formulier! Let op: de verwerkingstijd van nieuwe leden is ca. 4 - 6 weken.

Ook in het nieuwe theaterseizoen zijn er weer ongelooflijk veel jeugdvoorstellingen met allerlei leuke activiteiten georganiseerd door de Theatertroep. Ze staan vermeld bij elke voorstelling.

Tot ziens in het Zaantheater!