December-arrangementen

KERSTMENU: 4-gangenmenu voor € 42.50 (excl drankjes)
woensdag 26 december

Steak tartaar met kwarteleitje, cornichons, piccalilly en gezouten crostini
of
Palet van gerookte heilbot, rivierkreeftjes met limoen-muntdressing en ceviche van tonijn
of
Geitenkaaskroketjes met gemarineerde vijgen en tartaar van rode biet en zoetzure uitjes

*****
Kerrie-pompoensoep met venkelroom en koriander
*****
Gebraden hert met siroop van rode port, kastanjepuree, groene asperges en pompoencrème
of
Licht gepekelde kabeljauw met Hollandse garnalen, rode en gele biet, verse pasta en basilicumpesto
of
Paddenstoelenrisotto met noten, Parmezaanse kaas en gepofte  tomaatjes
******
Tiramisu met Baileys,  een pistache macaron, lemon curd en ruby chocolade-ijs

OUD & NIEUW MENU  
3-gangenmenu à  € 37.50 incl. glaasje Prosecco (excl overige drankjes)
Donderdag 27, zaterdag 29 en zondag 30 december

Ontvangst met hartige mini oliebol en een glas Prosecco

Proeverij van 3 voorgerechtjes (op aanvraag ook vegetarisch te reserveren)
*****
Diamanthaas met gekruide  Charlotte aardappels, flespompoen  en siroop van rode port
of
Zeebaars met aardappelmousseline, witte wijnsaus, rivierkreeftjes en seizoensgroenten
of
Pompoentaartje met  gebakken paddenstoelen, rucola,  gepofte tomaatjes en kruiden crème fraîche

******
Warm chocoladetaartje met vanille-ijs en een saus van karamel en zeezout


WIJNARRANGEMENT
:
Drie glazen wijn geserveerd tijdens uw diner voor € 12,50 p.p.
(zowel bij het Kerstmenu als Oud & Nieuw menu te bestellen)

Bij het voorgerecht
Urmeneta Sauvignon Blanc  -  milddroge en toegankelijke witte Chileense wijn

Bij het hoofdgerecht
Couveys Pinot Noir -  Elegante, fruitige rode wijn uit Frankrijk

Bij het dessert
Vicente Gandia Moscatel – goudgele Spaanse dessertwijn met aroma’s van citrus en vanille