Arrangementen

*Dinsdag 13 oktober zijn aangescherpte maatregelen afgekondigd door de overheid. Vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur mogen theaters in het hele land niet meer dan 30 bezoekers ontvangen en moeten alle horeca gelegenheden sluiten. Dit betekent dat de meeste voorstellingen tot 10 november afgelast zijn en wij momenteel op zoek zijn naar nieuwe voorstellingdata voor deze voorstellingen. Het Pop-up theaterrestaurant is zodoende tot 10 november gesloten en het is niet mogelijk een nageniet- en/of pauzearrangement te bestellen.*  

Nagenietarrangement
Ook na de voorstelling kunt u gezellig nagenieten aan uw gekozen tafel in de foyer, waar een rijk gevuld borrelplankje voor u klaar staat. Een borrelplankje met o.a. tortillachips met dip, kaas, diverse soorten worst met Amsterdams zuur, kaaskoekjes, olijven en warme hapjes. Dit arrangement is exclusief een drankje. U betaalt slechts € 7,00 per persoon (te bestellen per 2 personen). Uw drankjes kunt u bestellen via het formulier dat op uw tafel in de foyer ligt, of bij het horecapersoneel.
Het Nagenietarrangement is alleen te boeken voor na afloop van de voorstelling.

Pauzearrangement
Op dit moment is er in elk geval tot en met december 2020 geen pauze aanwezig bij de voorstellingen. Het is voorlopig dan ook niet mogelijk een pauzearrangement te boeken.

Theaterarrangement
Bij een geselecteerd aantal voorstellingen kunt u ook een Theaterarrangement voor de hele avond boeken a € 12,50 per persoon. U krijgt dan een gereserveerde tafel met:
- Koffie/thee en gebak voor aanvang van de voorstelling
- Indien er een pauze is: luxe hapje bij uw pauzedrankje
- Na afloop van de voorstelling een borrelplankje met diverse hartige lekkernijen.

Vriendinnenarrangement
Bij een geselecteerd aantal voorstellingen kunt u een Vriendinnenarrangement boeken a € 12,50 per persoon. U krijgt dan gedurende de hele avond een gereserveerde tafel met:
- Koffie/thee en gebak voor aanvang van de voorstelling
- Indien er een pauze is: luxe hapje bij uw pauzedrankje
- Na afloop van de voorstelling een borrelplankje met diverse hartige lekkernijen.

Kidsbox (los te verkrijgen bij de buffetten - geen reservering nodig)