Eten & drinken

Nieuw horeca-concept: Pop-up theaterrestaurant!
Onze Forbo Flooringzaal is vanaf 1 september omgedoopt tot heus pop-up theaterrestaurant! Voorafgaand aan de avondvoorstelling, of na een matineevoorstelling, kunt u vanaf 17:30 uur genieten van een heerlijk à la carte diner bereid door het vaste keukenteam van MUZE, maar dan in een theatrale setting. In de Forbo Flooringzaal is er voldoende ruimte om gepaste afstand van elkaar te houden. 

Reserveren voor het theaterrestaurant is noodzakelijk. Wanneer u kaarten voor een voorstelling koopt kunt u gelijk aangeven of en voor hoeveel personen u een dinerreservering wilt maken. U kunt ook online reserveren tot 12.00 uur 's middags op de dag van de voorstelling, door op deze pagina onderaan de gewenste datum te selecteren en op 'Bestellen' te klikken.
Reserveren kan ook telefonisch via 075-6555 327 van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 19.30 uur. Indien er ’s avonds geen voorstelling is zijn wij bereikbaar tot 17.00 uur.  

Arrangementen
Na afloop van de voorstelling kunt u ook genieten van diverse arrangementen, zoals een nagenietarrangement met rijk gevulde borrelplank.

Terras aan de Zaan
Zaantheater exploiteerde, in samenwerking met The Blacksmith, deze zomer tot en met zondag 20 september jongstleden Terras aan de Zaan. Op ons prachtige terras met weids uitzicht over de Zaan, kon u deze zomer van donderdag tot en met zondag van 14:00 tot 23:00 uur genieten van de lekkerste Borrels & Bites. Het terras is opnieuw ingedeeld zodat u op anderhalve-meter van elkaar lunchgerechten, borrelhapjes en een drankje kon nuttigen. Naast onze Borrels & Bites kon u kiezen uit een enorm aanbod van diverse bieren. Café The Blacksmith, normaliter gevestigd aan Hogendijk 46, staat namelijk bekend om zijn heerlijke special bieren, meer dan 40 verschillende soorten. Daarnaast was er een grote keuze uit mooie whisky’s en lekkere Zuiddammetjes. Terras aan de Zaan was, dankzij u, een groot succes maar sluit na een heerlijke zomer zijn deuren.