Eten & drinken

*MUZE-eten en drinken is gesloten tot 31 augustus. Tot die tijd kunt u wel genieten van een heerlijk hapje en drankje op ons Terras aan de Zaan.*

Maak uw avond uit compleet met een diner in ons theaterrestaurant MUZE-eten en drinken. Laat u verrassen door de heerlijke gerechten met bijpassende wijnen en prachtig uitzicht over de Zaan. Ook als u geen voorstelling bezoekt, bent u op voorstellingsavonden van harte welkom in ons restaurant.

MUZE-eten en drinken hanteert een uitgebreide menukaart met een keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten met prijzen vanaf € 4,50.
Het restaurant is geopend vanaf 17.30 uur. Het personeel van MUZE let er altijd op dat u op tijd bij de voorstelling bent.

Reserveren
Reserveren voor een smakelijk begin van uw avond kan telefonisch via 075-6555 327 van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 19.30 uur. 
Indien er ’s avonds geen voorstelling is zijn wij bereikbaar tot 17.00 uur. 

Online reserveren voor het diner kan tot 12.00 uur 's middags op de dag van de voorstelling. U kunt een reservering maken voor maximaal 4 personen. 
Wilt u voor meer dan 4 personen reserveren of heeft u andere vragen? Neemt u dan even contact met ons op via 075-6 555 327.