Coronatoegangsbewijs

Omdat er opnieuw strengere maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus te beperken, betekent dit helaas dat wij onze deuren vanaf zondag 28 november tot zondag 19 december vanaf 17.00 uur moeten sluiten. Middagvoorstellingen tot 17:00 uur kunnen doorgaan mits er anderhalve meter afstand bewaard kan worden in de zaal. Bezoekers met kaarten ontvangen hier persoonlijk bericht over. Tijdens de middagvoorstellingen mogen wij  een derde van de zaalcapaciteit bezoekers ontvangen, op voorwaarde dat we werken met de CoronaCheck-app. Daarbij geldt de 1,5 meter afstandsregel en bent u verplicht een mondkapje te dragen op de momenten dat u zich verplaatst. Op uw zitplaats mag u het mondkapje afdoen. Wij vragen bezoekers vanaf 13 jaar voorafgaand aan de voorstelling een coronatoegangsbewijs te tonen via een QR-code in de CoronaCheck-app, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Een QR-code printen op papier is ook mogelijk.

Hoe werkt de CoronaCheck-app?
Met de CoronaCheck-app kunt u een coronatoegangsbewijs maken. Dit is een QR-code op basis van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs. Download de CoronaCheck-app op uw telefoon en klik op QR-code maken. U krijgt dan drie opties: een QR-code van een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een testbewijs. Met dit coronabewijs en identiteitsbewijs op zak bent u klaar voor uw bezoek aan ons theater. Een uitgebreide uitleg over de CoronaCheck-app en het maken van uw QR-code vindt u hier.

Testen voor Toegang
Bent u niet (volledig) gevaccineerd dan dient u zich binnen 24 uur voor de voorstelling getest te hebben bij een officiële Testen voor Toegang-locatie. Zodra u uw negatieve testbewijs heeft kunt u deze toevoegen aan de CoronaCheck-app. Klik hier voor meer informatie over Testen voor Toegang of het maken van een testafspraak.

Ik heb een geldig coronatoegangsbewijs, maar heb klachten of moet in quarantaine. Kan ik de voorstelling bezoeken?
Heeft u klachten als verkoudheid, hoesten, koorts of benauwdheid? Blijf dan thuis. Ook als u al (volledig) gevaccineerd bent. Tot 12.00 uur op de dag van de voorstelling kunt u contact opnemen met de kassa om uw kaarten terug te geven. U krijgt dan een tegoedbon.

Ik heb geen smartphone. Hoe werkt het papieren coronatoegangsbewijs?
Als u geen smartphone heeft is het mogelijk een papieren coronatoegangsbewijs te maken. Op de website van de CoronaCheck-app kunt u met uw DigiD hier inloggen om een papieren bewijs te maken. Deze kunt u uitprinten en voorafgaand aan uw bezoek aan ons theater laten zien als bewijs van vaccinatie, herstel of test. Let op, het gele vaccinatieboekje is geen geldig coronatoegangsbewijs.

Heeft u geen DigiD, smartphone of computer met printer? Dan kunt u in sommige gevallen een coronabewijs op papier thuisgestuurd krijgen. Bel naar de CoronaCheck helpdesk op 0800-1421 en vraag naar de mogelijkheden.

Ik ga naar een (jeugd)voorstelling met mijn kinderen, moeten kinderen ook een coronatoegangsbewijs laten zien?
Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien voorafgaand aan de voorstelling. Bezoekers van 13 jaar of ouder vragen wij om een vaccinatie-, herstel- of testbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs te laten zien voordat zij het theater betreden.

Heeft u nog geen antwoord gekregen op uw vraag? Op de website van de CoronaCheck-app vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over coronatoegangsbewijzen, testen voor toegang en de CoronaCheck-app.