Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zelf mijn stoelen kiezen?
Er zijn stoelen voor mij geselecteerd, maar ik wil graag ergens anders zitten. Verplaats de voor u geselecteerde stoelen door op een lege stoel te klikken.

Ik ben mindervalide, kan ik kaarten via internet bestellen?

Er is geen lift naar het balkon. De balkonplaatsen zijn dus niet bereikbaar voor mensen die mindervalide of slecht ter been zijn. Neem voor speciale wensen altijd contact op met de kassa.

Welke cadeaucards en tegoedbonnen kan ik verzilveren bij een internetbestelling?
U kunt bij een internetbestelling tegoedbonnen van het Zaantheater, de Zaantheater Cadeaukaart, VVV-cadeaucard en Podium Cadeaukaarten online verzilveren. De Podium Cadeaukaart en VVV-cadeaucard kunt u direct online besteden. U kiest bij betaling voor de betaalmethode ‘Podium Cadeaukaart’ of ‘ VVV Giftcard’ en verzilvert hiermee uw kaart. Houdt u nog een restbedrag over, dan kunt u dit bedrag betalen via Ideal of met een creditcard. Let erop dat er voor het verzilveren van een VVV-cadeaukaart een wettelijk maximum van €50,00 per transactie is ingesteld.

Zaantheater Tegoedbonnen en Zaantheater Cadeaucards kunt u verzilveren door bij de betaling te kiezen voor de rode knop ‘Gebruik waarde- en tegoedbon van het Zaantheater’. U vult daar de code in die vermeld staat op uw tegoed- of cadeaubon.

De overige cadeaukaarten kunt u op de volgende manier verzilveren: stuur binnen 14 dagen na uw bestelling uw tegoedbon of cadeaukaart op naar de receptie van het Zaantheater. Voeg een kopie van uw bestelbevestiging bij met daarop uw naam, volledige adresgegevens en (IBAN)bankrekeningnummer. Het tegoed wordt dan zo spoedig mogelijk aan u overgemaakt.

Betaal ik bij een internetbestelling administratiekosten?
Als u kaarten koopt via onze website betaalt u € 2,50 administratiekosten. U kunt daarna zelf uw e-tickets uitprinten. 
Wilt u uw tickets opgestuurd krijgen, dan betaalt u € 2 portokosten extra, dus in totaal € 4,50.

Ik wil kaarten bestellen voor een Vriendenprijsje. Hoe werkt dat?
Dit seizoen zijn er geen Vriendenprijsjes. Het Vriendenprijsje wordt niet automatisch verrekend: klik aan hoeveel kaarten u wilt bestellen voor het Vriendenprijsje en op welke rang. Vervolgens kunt u uw stoelen kiezen.