Parkeren

Parkeergarage Zaantheater:

Het Zaantheater heeft een eigen parkeergarage. Bij de portier kunt u een uitrijkaart kopen voor € 6 per avond.
NB: de parkeergarage van het Zaantheater heeft een hoogte van max. 1.90m.

Parkeerterrein de Burcht:

Ook kunt u uw auto parkeren op parkeerterrein de Burcht. Hier geldt betaald parkeren. In het centrum van Zaandam, dus ook op de Burcht, geldt belparkeren, maar u kunt ook betalen bij een van de betaalautomaten op de Burcht.

Q-Park parkeergarage Rozenhof:

Het Zaantheater verkoopt ook uitrijkaarten voor Q-park parkeergarage De Rozenhof aan de overkant van het theater (de Burcht voorbijrijden, de brug over langs het Zaantheater, daarna aan uw rechterzijde bij de VOMAR). Waardekaarten voor de Rozenhof kunt u bij de portier kopen voor € 6 per avond met een maximum parkeertijd van 4 uur. Parkeert u langer dan 4 uur, dan dient u bij te betalen bij de betaalautomaat van de Rozenhof (dit is het geval bij lange voorstellingen, en als u van tevoren gaat eten).

Let op: Vanaf maandag 18 februari tot en met zaterdag 9 maart 2019 is de Czaar Peterstraat tussen de Hogendijk en de Zilverpadsteeg afgesloten voor al het autoverkeer. In deze periode kunt u dus niet vanaf de Wilhelminabrug naar parkeergarage Rozenhof aan de Zilverpadsteeg rijden. De parkeergarage van het Zaantheater blijft wel gewoon bereikbaar. Wilt u toch uw auto parkeren in de parkeergarage Q-Park Rozenhof, dan dient u om te rijden en vanaf de Provincialeweg via de Rozengracht – en op marktdagen via de Hogendijk - naar de Czarinastraat en Czaar Peterstraat te rijden. 

Fietsenstalling:

Komt u met de fiets? Dan kunt u hier uw fiets stallen: Fietsenstallingen

Het centrum van Zaandam

Het Zaantheater is niet bereikbaar is via de Rozengracht en de Hogedijk. Komt u vanaf de Provincialeweg, dan kunt u er ook voor kiezen om uw auto te parkeren in Q-Park Parkeergarage de Hermitage. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar het Zaantheater.