Parkeren

Van 1 juli 2020 tot 6 augustus 2021 is de brug in de Czarinastraat voor alle verkeer gesloten. De parkeergarage van het Zaantheater en de Rosenhof zijn alleen bereikbaar via de Wilhelminabrug (de brug tegenover het Zaantheater) en de Nicolaasstraat.

Parkeren kan in de parkeergarage van het Zaantheater, Q-Park parkeergarage Rozenhof en op het parkeerterrein op de Burcht. 

Parkeergarage Zaantheater:
Het Zaantheater heeft een eigen parkeergarage. Bij de portier kunt u na afloop van de voorstelling een uitrijkaart kopen voor € 6 per avond. NB: de parkeergarage van het Zaantheater heeft een hoogte van max. 1.90m.

Parkeerterrein de Burcht:
Ook kunt u uw auto parkeren op parkeerterrein de Burcht en vanaf daar via de Wilhelminabrug naar het Zaantheater oversteken. Hier geldt betaald parkeren. In het centrum van Zaandam, dus ook op de Burcht, geldt belparkeren, maar u kunt ook betalen bij een van de betaalautomaten op de Burcht.

Q-Park parkeergarage Rozenhof:
Het Zaantheater verkoopt ook uitrijkaarten voor Q-park parkeergarage De Rozenhof.
Waardekaarten voor de Rozenhof kunt u na afloop van de voorstelling bij de portier kopen voor € 6 per avond met een maximum parkeertijd van 4 uur. Parkeert u langer dan 4 uur, dan dient u bij te betalen bij de betaalautomaat van de Rozenhof (dit is het geval bij lange voorstellingen, en als u van tevoren gaat eten).

Let op: als u op straat parkeert dan is de maximale parkeerduur 1,5 uur. Parkeer dus in een van de parkeergarages om een bekeuring te voorkomen.

Komt u met de fiets? Dan kunt u hier uw fiets stallen: Fietsenstallingen