Parkeren

Van 1 juli 2020 tot mei 2021 is de brug in de Czarinastraat voor alle verkeer gesloten. De parkeergarage van het Zaantheater en de Rosenhof zijn alleen bereikbaar via de Wilhelminabrug (de brug tegenover het Zaantheater) en de Nicolaasstraat.

Parkeren kan in de parkeergarage van het Zaantheater, Q-Park parkeergarage Rozenhof en op het parkeerterrein op de Burcht. 

Parkeergarage Zaantheater:
Het Zaantheater heeft een eigen parkeergarage. Bij de portier kunt u na afloop van de voorstelling een uitrijkaart kopen voor € 6 per avond. NB: de parkeergarage van het Zaantheater heeft een hoogte van max. 1.90m.

Parkeerterrein de Burcht:
Ook kunt u uw auto parkeren op parkeerterrein de Burcht en vanaf daar via de Wilhelminabrug naar het Zaantheater oversteken. Hier geldt betaald parkeren. In het centrum van Zaandam, dus ook op de Burcht, geldt belparkeren, maar u kunt ook betalen bij een van de betaalautomaten op de Burcht.

Q-Park parkeergarage Rozenhof:
Het Zaantheater verkoopt ook uitrijkaarten voor Q-park parkeergarage De Rozenhof.
Waardekaarten voor de Rozenhof kunt u na afloop van de voorstelling bij de portier kopen voor € 6 per avond met een maximum parkeertijd van 4 uur. Parkeert u langer dan 4 uur, dan dient u bij te betalen bij de betaalautomaat van de Rozenhof (dit is het geval bij lange voorstellingen, en als u van tevoren gaat eten).

Let op: als u op straat parkeert dan is de maximale parkeerduur 1,5 uur. Parkeer dus in een van de parkeergarages om een bekeuring te voorkomen.

Komt u met de fiets? Dan kunt u hier uw fiets stallen: Fietsenstallingen

____________________________________________

Parkeren bij De Hellema

'Honig Soap', de nieuwe Zaanse locatievoorstelling van FluXus in samenwerking met het Zaantheater. De voorstellingen vinden plaats in De Hellema. Wij raden u aan met de fiets te komen. Fietsen kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein van De Hellema aan de overkant van de straat tegenover de ingang. Er is maar beperkt parkeren mogelijk in de onmiddellijke omgeving van De Hellema. Een kaartje met de parkeermogelijkheden vindt u hier. Indien u slecht ter been bent, kunt u voor de deur uitstappen en kan uw begeleider de auto daarna parkeren. Er is parkeerbegeleiding aanwezig, herkenbaar aan de gekleurde hesjes. Wij verzoeken u bij het parkeren van uw fiets of auto rekening te houden met de  omwonenden en geen gebruik te maken van pal voor woonhuizen gelegen parkeerplaatsen.