Eten & Drinken

Het Zaantheater Zomerterras en het restaurant zijn weer open voor publiek. Samen met JustHoreca en het Horeca Vakcollege biedt het Zaantheater gedurende de hele zomer de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nemen met fantastisch uitzicht over de Zaan. Daarnaast organiseert het Zaantheater samen met dtevents kleine activiteiten en evenementen, waaronder mini workshops voor jong en oud. 

Nieuw culinair concept

Voor het komende zomerseizoen brengt JustHoreca samen met het Zaantheater een vernieuwend culinair concept voor het zomerterras. Naast het personeel van JustHoreca is er in de keuken van het Zaantheater ook plaats voor nieuw keukentalent. In samenwerking met het Horeca Vakcollege en sociaal werk- en leerbedrijf Werkom krijgen geïnteresseerden in een carrière in de horeca de mogelijkheid om meer dan een kijkje in de keuken te nemen bij het restaurant en te ervaren hoe mooi het horeca vak is.  De chef-kok heeft zijn sporen reeds verdiend in top of the bill restaurants en hotels en stuurt de flamboyante keukenbrigade aan. De nieuwe menukaart bestaat uit vele heerlijke kleine gerechten waarmee u een lunch of diner kunt samenstellen.

Openingstijden

Het Zaantheater Zomerterras is elke zaterdag en zondag geopend vanaf 12.00 uur. Ook ons café en restaurant binnen is open voor lunch en diner, verzorgd door JustHoreca en het Horeca Vakcollege.

Reserveren

U kunt gewoon langs komen, reserveren is niet nodig of verplicht. Wilt u verzekerd zijn van een plek op ons Zomerterras of in ons restaurant? Dan kunt u reserveren via 075-6555327, bereikbaar tijdens de openingstijden van het terras.