Contact & informatie

Het Zaantheater is hét podium voor de Zaanstreek en omstreken en biedt een groot, gevarieerd aanbod. Van cabaret tot opera, van dans tot musical, van concerten tot toneelstukken, van internationale shows tot jeugdvoorstellingen: er is voor iedereen iets te beleven in het mooie, moderne gebouw aan de Zaan. Er zijn premières van grote landelijke producties, maar ook projecten voor specifieke doelgroepen zoals het Kinderboekenweekfeest, het Peuterfestival, het Festival Klassiek aan de Zaan en Festival Istanbul aan de Zaan. Er is een Theater in de Middag voor iedereen die liever overdag uitgaat, een Samen Uit Salon voor iedereen die liever niet alleen uitgaat en vele activiteiten voor kinderen en jongeren.

Het Zaantheater is ook een unieke locatie voor bedrijfsfeesten, congressen en recepties én voor optredens door amateurs.

Openingstijden 

De kassa van het Zaantheater is gesloten van maandag 12 juli t/m zondag 8 augustus. Deze weken is de kassa wel bereikbaar via e-mail: kaartverkoop@zaantheater.nl. Vanaf maandag 9 augustus is de kassa in het Zaantheater weer geopend en telefonisch bereikbaar op 075 – 6 555 333.

Kaartverkoop is de gehele zomer mogelijk via deze website.

Het zomerterras is de hele zomer geopend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Wilt u reserveren voor een lunch, diner of borrel met uitzicht op de Zaan, dan kan dit tijdens de openingstijden van het terras op 075 – 6 555 327.

Op onze website is een overzicht te vinden van alle verplaatste en geannuleerde voorstellingen: https://zaantheater.nl/info/informatiepagina-covid-19/overzicht-geannuleerde-en-verplaatste-voorstellingen/

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via 075 6 555 345 of info@zaantheater.nl.

Zomerterras

Het Zaantheater Zomerterras is telefonisch bereikbaar op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur via 075-6555327