Contact & informatie

Het Zaantheater is hét podium voor de Zaanstreek en omstreken en biedt een groot, gevarieerd aanbod. Van cabaret tot opera, van dans tot musical, van concerten tot toneelstukken, van internationale shows tot jeugdvoorstellingen: er is voor iedereen iets te beleven in het mooie, moderne gebouw aan de Zaan. Er zijn premières van grote landelijke producties, maar ook projecten voor specifieke doelgroepen zoals het Kinderboekenweekfeest, het Peuterfestival, het Festival Klassiek aan de Zaan en Festival Istanbul aan de Zaan. Er is een Theater in de Middag voor iedereen die liever overdag uitgaat, een Samen Uit Salon voor iedereen die liever niet alleen uitgaat en vele activiteiten voor kinderen en jongeren.

Het Zaantheater is ook een unieke locatie voor bedrijfsfeesten, congressen en recepties én voor optredens door amateurs.

Openingstijden 

De receptie en de kassa van het Zaantheater zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en telefonisch bereikbaar op 075 – 6 555 333.

Op onze website is een overzicht te vinden van alle verplaatste en geannuleerde voorstellingen: https://zaantheater.nl/info/informatiepagina-covid-19/overzicht-geannuleerde-en-verplaatste-voorstellingen/

Voor vragen over kaartverkoop kunt u contact opnemen via 075 6 555 333 of kaartverkoop@zaantheater.nl. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via 075 6 555 345 of info@zaantheater.nl.