Bij uw bezoek | extra

Blindenarrangement bij Tg Maastricht - King Lear

King Lear is ook te beleven door iedereen met een visuele beperking. Tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiobeschrijving. Blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums.

Dit zeiden slechtzienden eerder:
“Geweldig, ik heb eindelijk eens theater kunnen ‘zien’.” “Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.”

Blindengeleidehonden zijn welkom. Neem telefonisch contact op met de kassa, zodat wij in overleg de meest geschikte plek in de zaal voor u kunnen uitzoeken.

Introductie over het blindenarrangement

Bestel het Blindenarrangement.

Arrangementen

Pauzearrangement: Zalig Zoet
Voor € 4,00 per persoon serveren wij u een 'Zalig Zoet'. Er staat een speciaal voor u gereserveerde tafel klaar in de theaterbar of foyer met de hapjes, drankjes kunt u bestellen aan het buffet.

Pauzearrangement: Heerlijk Hartig
Voor € 4,00 per persoon serveren wij u een 'Heerlijk Hartig'. Er staat een speciaal voor u gereserveerde tafel klaar in de theaterbar of foyer met de hapjes, drankjes kunt u bestellen aan het buffet.

Als er geen pauze is dan krijgt men uiteraard deze na de voorstelling.

Naborrel-arrangement
Ook na de voorstelling kunt u gezellig nagenieten in onze theaterbar aan uw gereserveerde tafel, waar een rijk gevuld borrelplankje met 5 hapjes per persoon voor u klaar staat.
Drankjes kunt u bestellen aan het buffet of bij onze bediening. (alleen te boeken voor na de voorstelling)