Bij uw bezoek | eten & drinken

Nieuw horeca-concept: Pop-up theaterrestaurant!
Onze Forbo Flooringzaal is vanaf 1 september omgedoopt tot heus pop-up theaterrestaurant! Voorafgaand aan de avondvoorstelling, of na een matineevoorstelling, kunt u vanaf 17:30 uur genieten van een heerlijk à la carte diner bereid door het vaste keukenteam van MUZE, maar dan in een theatrale setting. In de Forbo Flooringzaal is er voldoende ruimte om gepaste afstand van elkaar te houden.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk. Wanneer u kaarten voor een voorstelling koopt kunt u gelijk aangeven of en voor hoeveel personen u een dinerreservering wilt maken. U kunt ook los reserveren door te bellen met onze receptie op 075 6 555
345 (maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur). Online reserveren voor het diner kan tot 24 uur voor aanvang van uw voorstelling, voor maximaal 4 personen. Wilt u voor meer dan 4 personen reserveren of heeft u andere vragen? Neemt u dan even contact met ons op via 075-6 555 327. 

 

--------

Nagenietarrangement
Ook na de voorstelling kunt u gezellig nagenieten aan uw toegewezen tafel in de foyer, waar een rijk gevuld borrelplankje voor u klaar staat. Borrelplankje met o.a. tortillachips met dip & kaas en diverse soorten worst met Amsterdams zuur & kaaskoekjes & olijven & warme hapjes. Dit arrangement is exclusief een drankje. 
Kosten € 7,00 per persoon (te bestellen per 2 personen). Uw drankjes kunt u bestellen via het formulier die op de tafel ligt of bij het horecapersoneel.
Het Nagenietarrangement is alleen te boeken voor na afloop van de voorstelling.