Bij uw bezoek | eten & drinken

- DINEREN IN ONS THEATERRESTAURANT MUZE-ETEN EN DRINKEN

Bekijk de vernieuwde menukaart 

Reserveren
Reserveren voor een smakelijk begin van uw avond kan telefonisch via 075-6555 327 van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 19.30 uur.
Indien er ’s avonds geen voorstelling is zijn wij bereikbaar tot 17.00 uur.

MUZE–eten en drinken opent op voorstellingsdagen om 17.30 uur haar deuren. Zo zorgen we ervoor dat u op tijd bent voor de voorstelling.

Online reserveren voor het diner kan tot 24 uur voor aanvang van uw voorstelling, voor maximaal 4 personen.
Wilt u voor meer dan 4 personen reserveren of heeft u andere vragen? Neemt u dan even contact met ons op via 075-6 555 327. 

Reserveer een tafel in MUZE-eten en drinken. 

--------

Pauzearrangement: Zalig Zoet
Voor € 4 per persoon serveren wij u een Zalig Zoet. Er staat een speciaal voor u gereserveerde tafel klaar in de theaterbar of foyer met de hapjes.

Pauzearrangement: Heerlijk Hartig
Voor € 4 per persoon serveren wij u een Heerlijk Hartig. Er staat een speciaal voor u gereserveerde tafel klaar in de theaterbar of foyer met de hapjes.

Als er geen pauze is dan krijgt men uiteraard deze na de voorstelling.

Naborrel-arrangement
Ook na de voorstelling kunt u gezellig nagenieten in onze theaterbar aan uw gereserveerde tafel, waar een rijk gevuld borrelplankje met 5 hapjes per persoon voor u klaar staat. Voor € 7 per persoon serveren wij u het naborrel-arrangement (het naborrel-arrangement is alleen te boeken voor na afloop van de voorstelling). 

Drankjes kunt u bestellen aan het buffet of bij onze bediening.