Bij uw bezoek | arrangementen

Maak uw theaterbezoek compleet en boek een arrangement! In het Zaantheater kunt u diverse arrangementen boeken bij uw voorstelling.

Pauzearrangement
Voor € 4 per persoon serveren wij u een Heerlijk Hartig- of een Zalig Zoet-pauzearrangement. Er staat een speciaal voor u gereserveerde tafel klaar in de theaterbar of foyer met de hapjes. Uw drankjes kunt u bestellen aan het buffet.
Bestel een pauzearrangement
*Indien er geen pauze is, serveren we het arrangement na afloop.

Naborrelarrangement
Ook na de voorstelling kunt u gezellig nagenieten in onze theaterbar aan uw gereserveerde tafel, waar een rijk gevuld borrelplankje met 5 hapjes per persoon voor u klaar staat. Uw drankjes kunt u bestellen het buffet.
Het Naborrelarrangement is alleen te boeken voor na afloop van de voorstelling à € 7 (prijs per persoon, te boeken vanaf 2 personen, exclusief drankjes).
Bestel een Naborrelarrangement

Theaterarrangement
Bij een geselecteerd aantal voorstellingen kunt u ook een Theaterarrangement boeken a € 12,50 per persoon. U krijgt dan een gereserveerde tafel gedurende de hele avond met:
- Koffie/thee en gebak voor aanvang van de voorstelling
- Een luxe hapje bij uw pauzedrankje
- Na afloop van de voorstelling een borrelplankje met diverse hartige lekkernijen.

Vriendinnenarrangement
Bij een geselecteerd aantal voorstellingen kunt u ook een Vriendinnenarrangement boeken a € 12,50 per persoon. U krijgt dan een gereserveerde tafel gedurende de hele avond met:
- Koffie/thee en gebak voor aanvang van de voorstelling
- Een luxe hapje bij uw pauzedrankje
- Na afloop van de voorstelling een borrelplankje met diverse hartige lekkernijen.

Het Vriendinnenarrangement is te bestellen bij de voorstelling Chippendales (op maandag 17 december 2018) en Fred van Leer (do 14 februari 2019).

Blindenarrangement bij Tg Maastricht - King Lear

King Lear is ook te beleven door iedereen met een visuele beperking. Tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiobeschrijving. Blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums.

Dit zeiden slechtzienden eerder:
“Geweldig, ik heb eindelijk eens theater kunnen ‘zien’.” “Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.”

Blindengeleidehonden zijn welkom. 

Introductie over het blindenarrangement

Bestel het Blindenarrangement.