Bij uw bezoek | arrangementen

Maak uw theaterbezoek compleet en boek een arrangement! In het Zaantheater kunt u diverse arrangementen boeken bij uw voorstelling.

Pauzearrangement* 
Voor € 4 per persoon serveren wij u een Heerlijk Hartig- of een Zalig Zoet-pauzearrangement. Er staat een speciaal voor u gereserveerde tafel klaar in de theaterbar of foyer met de hapjes. Uw drankjes kunt u bestellen aan het buffet.
Bestel een pauzearrangement
*Wanneer de voorstelling geen pauze heeft, staat het pauzearrangement na afloop voor u klaar..

Nagenietarrangement
Ook na de voorstelling kunt u gezellig nagenieten in onze theaterbar aan uw gereserveerde tafel, waar een rijk gevuld borrelplankje met 5 hapjes per persoon voor u klaar staat. Uw drankjes kunt u bestellen het buffet.
Het Nagenietarrangement is alleen te boeken voor na afloop van de voorstelling à € 7 (prijs per persoon, te boeken vanaf 2 personen, exclusief drankjes).

Speciale voorstellingsarrangementen

Groninger arrangement
Bezoek je de voorstelling GAS op vrijdag 13 december? Bestel dan vooraf het speciale 'Groninger arrangement' voor €12,50 per persoon en ontvang voor aanvang een heerlijke Groninger erwtensoep en wit puntje Groninger rookworst met mosterdsaus. Tijdens de eerste pauze genieten je vervolgens van een stuk Groninger appeltaart.
De gerechten worden uitgegeven vanaf een apart buffet door middel van consumptiebonnen welke je ontvangt met bij de ontvangstbalie in de entreehal op vertoon van je aankoopbewijs van dit arrangement.
Wil je een vegetarische variant? Dan is dat alleen op aanvraag mogelijk tot één dag van te voren. Je vegetarische aanvraag kun je doen via info@zaantheater.nl
Arrangementen dienen vooraf gereserveerd en betaald te worden.
Bestel hier je Groninger arrangement