Kerst (1)

Op zoek naar het ideale kerstcadeau?

Geef theater cadeau

Kerst is in zicht, dé periode om samen te zijn en elkaar cadeaus te geven. Op zoek naar een origineel cadeau voor onder de boom? Denk dan eens aan kaarten voor een mooie, verrassende, grappige, of interessante theatervoorstelling. Wij hebben alvast een paar tips voor je. Je kunt ook de keuze laten aan de ontvanger, door een ZaantheaterCadeaupas te geven.  

Romantiek, humor en ABBA-songs in Mamma Mia!
Dinsdag 27 februari t/m vrijdag 1 maart 2024

Ook de cast van MAMMA MIA! is al helemaal in kerstsfeer, zoals je hier in de videoclip ziet. Nu is de nieuwe, frisse versie van deze musical ook één groot feest: de hits van ABBA in een verhaal vol romantiek en humor. De hoofdrollen zijn voor musicalsterren (en vrienden) Brigitte Heitzer en René van Kooten.
Vriendinnen, moeders en dochters, families, iedereen geniet van de swingende, zorgeloze musical MAMMA MIA!

Info en tickets

Mammamia Pers 058 Foto Roy Beusker

Acqua Alta
Donderdag 4 januari t/m zondag 7 januari 2024

Onze jubileumvoorstelling Acqua Alta is een feest voor het hele gezin. Een visueel spektakel waarin dans, beweging en techniek op magische wijze samenkomen. En dan kun je het verhaal ook nog beleven in de Digital World met augmented reality, een VR-bril en een immersieve installatie! 

Info en tickets

Adrien M & Claire B Last Minute (1)

Igone de Jongh - Beauty Persists
Zaterdag 13 januari 20.00 uur

Igone en haar dansers brengen drie stukken, die speciaal voor haar gemaakt zijn. Choreografieën waarin schoonheid een nieuw gezicht krijgt. In Beauty Persists gaat de meest bejubelde en gelauwerde prima donna van ons land Igone de Jongh terug naar de kern.

Info en tickets

Igone De Jongh Bijgesneden

n00b - grappige energiebommen
Dinsdag 6 februari 20.00 uur

Het cabaretduo n00b beleefde vorig seizoen een droomdebuut en komt wegens succes terug! n00b speelt n00b is een ode aan de eenling. De grappige sketches wisselen elkaar in hoog tempo af. De felbegeerde cabaretprijs Neerlands Hoop staken ze afgelopen oktober ook al in hun zak.

Info en tickets

N00b Scenebeeld3